Portfolio | Tavan Teatrul National Bucuresti

Tavan Teatrul National Bucuresti


  • 27 Jul


  • sorina

Tema:

Firma in cadrul careia lucram avea contract cu departamentul de arhitectura al proiectului de restaurare si modernizare TNB pentru realizarea structurii tavanului salii mari.

Cum geometria particulara si cerintele tehnice specifice ale fiecarei specialitati (arhitectura, acustica, HVAC, electrice, structura, foc) ingreunau stapanirea tehnica a proiectului de structuri, a fost nevoie inainte de toate de o coordonare 3D a intregului ansamblu.

Output:

Aceasta macheta 3D a folosit la intelegerea tuturor punctelor nevralgice ale proiectului – intersectii problematice si scapari inestetice. Am propus solutii pentru fiecare problema discutandu-le, pe rand, cu toate specialitatile implicate.

A fost nevoie inclusiv de o reconstructie a geometriei undelor astfel incat aceasta sa respecte toate normele si principiile estetice indicate de catre arhitectii sefi.

Deasupra undelor a fost nevoie de gandirea si proiectarea unui traseu tehnic pentru coordonarea si intretinerea aparatului acustic si cel al iluminarii scenei si intregii sali.

M-am ocupat de predarea catre structura a acestui proiect, proiect ce a servit drept schelet – baza pentru o mai mare detaliere tehnica din partea tuturor specialitatilor.